"Syömisen tehtävänä on tuottaa jaksamista ja hyvää oloa." 

Edeventin ravitsemusjohtaja Patrik Borg

Urheiluseuroille ja urheilijoille kilpamenestystä ravitsemusvalmennuksen avulla


Ravitsemuksella on iso merkitys suorituskykyysi ja koko joukkueen menestykselle, riippumatta siitä oletko urheilun ammattilainen, kunnianhimoinen kilpaurheilija tai lupaava juniori. 


Jos urheilijan arkiruokailu on puutteellista, edes hyvin toteutettu harjoittelu tai kilpailuihin valmistautuminen ei tuota parasta mahdollista tulosta. Syömiseen tuovat lisähaasteita vieraspelien poikkeavat aikataulut, kilpailujännitys, ruokailukäytännöt ym. Yllättävän tavallista on myös kilpaurheilijan suhteellinen energiavajaus, joka herkästi johtaa suurentuneeseen rasitusvammojen ja loukkaantumisten riskiin, sekä hidastuneeseen vammojen parantumiseen.


TARJOUS: Ravitsemusterapeutin kotikäynti alkaen 129 €! 


Edeventin laillistettu ravitsemusterapeutti on urheilijan ravitsemukseen perehtynyt ammattilainen, joka voi kotikäynnin aikana ohjeistaa sinua ja perhettäsi yksilöllisesti ja keittiösi rauhassa miten juniori- tai kilpaurheilija voi syödä järkevämmin ja saavuttaa tavoitteensa. Saat käyttöösi myös syömisen coaching-sovelluksen, jolla pidät yhteyttä omaan ravitsemusterapeuttiisi! 


Edeventin asiantuntijoiden tarjoamat palvelut urheiluseuroille ja urheilijoille muodostavat kokonaisvaltaisen ravitsemusvalmennuksen, joka tukee sinua ja joukkuettasi saavuttamaan tavoitteet.   


Esimerkkejä palveluistamme:

  • Koulutuskokonaisuudet ja luennot urheilijoille ja junioreiden perheille
  • Seuralle ja urheilijoille räätälöidyt ravitsemusasiantuntijan laatimat ohjelmat ja seurannat
  • Sähköisen coaching-työkalun avulla jatkuva yhteys joukkueen omaan ravitsemusterapeuttiin


Ota yhteyttä, niin autamme kartoittamaan ravitsemusohjauksen tarvetta osana kilpavalmennusta!